Позашляховик Brabus 800 перетворили на розкішний всюдихідний броньовик

Позашляховик Brabus 800 перетворили на розкішний всюдихідний броньовик

10 червня 2024
0

Канадська компанія Inkas Armored, яка спеціалізується на створенні люксових броньованих автомобілів і бронюванні стандартних машин, представила свій новий проєкт на базі позашляховика Mercedes-AMG G 63 другого покоління. Однак, цей автомобіль був модифікований не в стоковому варіанті, а у версії Brabus 800 від однойменного тюнінг-ательє. Візуально новинка майже не відрізняється від оригіналу, оскільки броня інтегрована всередину автомобіля.

Як і всі проєкти від Inkas Armored, автомобіль отримав максимальний для цивільного використання рівень захисту BR6+ - це означає, що модель може витримати одночасний підрив двох гранат DM51, а також атаку зі стрілецької зброї калібру 7,62x63 міліметри. Автомобіль оснащений бронекапсулою, яка охоплює весь внутрішній простір машини.

Пасажирів захищають броньоване скло, протиосколкові накладки дверей і броньована перегородка за задніми сидіннями, що відокремлює салон від багажника. Також передбачені шини зі вставками з полікарбонату, куленепробивний «футляр» паливного бака, бронезахист моторного відсіку, автоматична система пожежогасіння, захист випускної магістралі та радіатора.

У списку обладнання також є камери кругового огляду, система нічного бачення, інтерком, сирена і стробоскопи, силові бампери, доводчики дверей, система фільтрації повітря та інше обладнання. Технічно позашляховик не змінюється, зберігаючи 4,0-літровий бензиновий турбомотор V8 потужністю 800 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту, екстравагантний аеродинамічний обвіс і розкішний салон.

Джерело: Мотор
Фото: Inkas Armored

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація