Пожежну автодрабину Magirus поставили на край світу

Пожежну автодрабину Magirus поставили на край світу

06 травня 2024
0

Компанія Magirus є найстарішим у світі виробником пожежних автодрабин. Свою першу пересувну модель (на кінній тязі та висотою підйому 14 м) вона створила ще 152 роки тому.

Згодом її продукція, побудована вже на автомобільних шасі, завоювала популярність у багатьох країнах на всіх континентах.

Нещодавно її пожежна автодрабина - моделі Magirus M32L-AS була поставлена до Гренландії. Машина працюватиме в муніципалітеті Аваата, де розташоване саме північне місто на землі - Канак (Туле).

Пожежні автомобілі потрібні навіть у такому віддаленому та холодному місці, з дуже низькою щільністю населення. Нова автодрабина прийде на зміну колишньої, теж марки Magirus, яка вірою і правдою служила на крижаному острові багато років.

Модель Magirus M32L-AS побудована на шасі Scania L280 (4х2), з винесеною вперед, низько розташованою кабіною. Двигун потужністю 280 к. с. відповідає стандартам Євро 6. Шасі має колісну базу 4550 мм та розраховано на повну масу 18 т.

Автодрабина має робочу висоту підйому 32 м. Кошик вантажопідйомністю 400 кг (4 чол.) оснащений тримачем для нош та обладнаний лафетним стволом з електроприводом, продуктивністю 2500 л/хв. Габаритні розміри автодрабини: довжина - 10 270 мм, ширина - 2500 мм та висота - 3340 мм.

Джерело: Авто Центр
Фото: Magirus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація