Правнук засновника Chrysler закликає рятувати Chrysler і Dodge від Stellantis

Правнук засновника Chrysler закликає рятувати Chrysler і Dodge від Stellantis

30 серпня 2024
1

Спадкоємець засновника Chrysler, Френк Б. Родс-молодший, висловив стурбованість з приводу майбутнього брендів Chrysler і Dodge під управлінням Stellantis і запропонував викупити їх.

Родс вважає, що автовиробник не приділяє достатньої уваги цим американським маркам, що призвело до значного скорочення їхнього модельного ряду. Наразі Chrysler пропонує тільки мінівен, а виробництво культових моделей, таких як седани 300, Dodge Charger і Challenger, було припинено.

У своєму відеозверненні Родс акцентує увагу на важливості збереження спадщини Chrysler і Dodge, нагадуючи про роль компанії в автомобільній історії США та її участь у виробництві військової техніки під час Другої світової війни.

Однак він визнає, що автопром сильно змінився відтоді, і брендам потрібно адаптуватися до сучасних реалій.

Родс не розкрив конкретних планів щодо відродження брендів, але згадав про бажання збалансувати інновації з традиціями, наприклад, випустити гібридні версії класичних моделей і запропонувати більш доступні варіанти. Його пропозиція також включає купівлю брендів Plymouth і Mopar, щоб створити нову корпорацію Chrysler і надати Stellantis можливість «вигідно вийти» з володіння цими марками.

Однак успіх цієї пропозиції залежатиме від підтримки інвесторів, які мають побачити комерційну цінність у відродженні брендів.

Джерело: NV.UA
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Alf8  

Додж ще ладно, але Крайслер рятувать - домовину відкопувать.

-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація