Право купити новий Subaru WRX S4 STI Sport розіграють у лотерею

Право купити новий Subaru WRX S4 STI Sport розіграють у лотерею

12 січня 2024
0

Subaru анонсувала нову спеціальну версію WRX для японського ринку. Новинка під назвою WRX S4 STI Sport вийде лише в 500 одиницях й буде доступна через лотерею. Автомобілі розіграють із 12 по 28 січня.

Від базової моделі спеціальне видання відрізняється оновленою чорною решіткою радіатора, затемненими логотипами та чорним спойлером на кришці багажника. У колір Crystal Black пофарбовані корпуси бічних дзеркал заднього виду та антена на даху. Доповнюють образ 19,0-дюймові ковані колісні диски BBC з обробкою Super Black, «взуті» у шини Michelin Pilot Sport 5. Під капотом встановлена розпірка, ззаду - балка жорсткості.

Кожен із 500 автомобілів отримає індивідуальний інтер'єр з кермом, обтягнутим натуральною шкірою зі срібним рядком. Спереду встановлені нові сидіння Recaro у замшевих чохлах із контрастним рядком. Також замшею оздоблені центральна консоль, підлокітники та частина передньої панелі.

Subaru WRX S4 STI Sport використовує стандартний 2,4-літровий горизонтально-опозитний чотирициліндровий двигун із турбонаддувом. Віддача агрегату - 271 к.с. та 375 Нм крутного моменту. Працює він у парі з безступінчастою коробкою передач.

Цінник спеціального Subaru WRX S4 STI Sport - 43 000 доларів. Імена перших переможців лотереї оголосять сьогодні.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація