Представлено італійський суперкар Pagani із мотором Mercedes-AMG

Представлено італійський суперкар Pagani із мотором Mercedes-AMG

24 листопада 2023
0

Pagani презентували новітній суперкар Utopia, але продовжують випускати його попередника Huayra. Новою версією моделі став Pagani Huayra Imola Roadster - перші її фото з'явилися на сайті італійського виробника.

Основна відмінність Pagani Huayra Imola Roadster - доопрацьований 6,0-літровий V12 твін-турбо від Mercedes-AMG. Його віддачу підвищили до 850 к. с. і 1100 Нм. З 7-ступінчастою роботизованою КПП розгін до 100 км/год займає менше ніж 3 с, а максимальна швидкість становить 350 км/год.

Зміни в дизайні Pagani Huayra мають суто функціональний характер. У Imola Roadster розширені повітрозабірники для кращого охолодження двигуна. Крім того, суперкар отримав новий аеродинамічний пакет з обвісом, кілем і антикрилом, що забезпечує 600 кг притискної сили при 280 км/год.

У конструкції авто активно використані карбон і титан, тому його маса становить лише 1260 кг. Салон Pagani Imola Roadster виконаний у стилі стімпанк, а в оздобленні поєднуються шкіра і вуглеволокно.

Всього випустять тільки 8 Pagani Huayra Imola Roadster. Вартість авто не розголошують, але відомо, що купе Imola коштувало 5,4 млн доларів, а кабріолети Pagani завжди дорожчі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація