Представлено компактний і недорогий кросовер Hyundai Bayon

Представлено компактний і недорогий кросовер Hyundai Bayon

18 січня 2024
0

Опубліковано офіційні фото Hyundai Bayon 2024. Компактний міський кросовер пройшов оновлення слідом за спорідненим хетчбеком Hyundai i20 і вийде на європейський ринок з весни. Подробиці моделі розкрили на сайті Hyundai.

Новий Hyundai Bayon впізнається, насамперед, за зміненою передньою частиною, яка стала ще виразнішою. Кросоверу замінили решітку радіатора, бампер і фари, а ходові вогні тепер з'єднані діодною смугою. Також у авто нові задній бампер і колісні диски (діаметром 16 або 17 дюймів).

У салоні Hyundai Bayon 2024 встановлено поліпшену віртуальну панель приладів із новою графікою, а сенсорний дисплей мультимедіа в базовій версії збільшено до 10,25 дюймів у діагоналі. Підсвічування тепер діодне. Перелік опцій поповнили бездротова зарядка для смартфонів і акустика Bose з 8 динаміками.

Характеристики Hyundai Bayon 2024 поки що не розголошують - вони стануть відомі дещо пізніше. Очікується, що кросовер збереже бензинові 1,0-літрові турбомотори на 100 і 120 к. с. Модель комплектують 6-ступінчастою механічною КПП і 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями. Вартість моделі становитиме близько 21 000 євро.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація