Представлено надшвидкий електрокросовер Zeekr X

Представлено надшвидкий електрокросовер Zeekr X

05 лютого 2023
0

Zeekr, дочірній бренд Geely та Volvo, представив свою нову модель. Розкішний електрокросовер Zeekr X має незвичайний дизайн і вражаючі характеристики. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

Електрокросовер Zeekr X став третьою моделлю бренду. Він займе місце між седаном Zeekr 001 та мінівеном Zeekr 009.

Новинка відрізняється сміливим дизайном, який вирізняє її серед конкурентів. Дверні ручки приховані у кузові, а чорні колісні арки та декоративні вставки лише доповнюють зовнішній вигляд.

Попереду встановлено незвичайну світлодіодну оптику. Вигини капота лише додають спортивності у зовнішність моделі.

Під невеликим заднім склом розташовані вузькі задні ліхтарі. На багажник встановили стильний спойлер, який робить силует Zeekr X витонченішим.

Zeekr X побудований на платформі Geely SEA, яку також використовують Smart #1 та Volvo EX30. Новинку, найімовірніше, запропонують у задньопривідній та повнопривідній версіях з потужністю на 272 та 428 к.с. відповідно. Топова версія електрокросовера зможе розганятися від 0 до 100 км/год за 3 секунди.

Габарити Zeekr X:

  • Довжина - 4450 мм
  • Ширина - 1836 мм
  • Висота - 1572 мм
  • Колісна база - 2750 мм

Спершу Zeekr X з'явиться на китайському ринку на початку другого кварталу. Після цього модель відправлять до Європи. Вартість моделі та докладні характеристики поки що не розкрили.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація