Представлено найдешевший кросовер Nissan

Представлено найдешевший кросовер Nissan

06 жовтня 2024
2

В Індії дебютував новий Nissan Magnite 2025. Компактний бюджетний кросовер пройшов фейсліфтинг і надходить у продаж за ціною від 599 000 до 1 150 000 рупій ($7100 - 13 700), а пізніше з'явиться ще в 64 країнах світу. Про це повідомляють на індійському сайті Nissan.

Чотириметровий кросовер Nissan Magnite менший за Juke. Оновлена модель зберегла атлетичний дизайн із розширеними крилами та короткими звисами кузова. Їй збільшили радіаторну решітку замінили бампери, оновили фари та ліхтарі.

У салоні покращили оздоблення та встановили покращений цифровий щиток приладів, а топова версія отримала 9,0-дюймовий тачскрін. У всіх Nissan Magnite тепер 6 подушок безпеки, а дорожчі версії оснащені клімат-контролем, круїз-контролем, камерами кругового огляду та бездротовою зарядкою для смартфонів.

Новий Nissan Magnite комплектують 1,0-літровими бензиновими двигунами: 72-сильним атмосферним та 101-сильним із турбонаддувом. У першому випадку пропонують 5-ступінчасті механічну або роботизовану КПП, у другому - механіку або варіатор. Привід - виключно передній.

Джерело: Фокус
Фото: Nissan

Обговорення новини

No Mercy  

7000 доларів, в Україні Ланос новий коли випускався, коштував 10 тисяч долларів, а срана Пріора 12 тисяч долларів.

+2-4ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Колись ЖК-панель замість звичайної приборки була опцією в більш дорогих авто. Хоча собівартість такої приборки менша, ніж з фізичними стрілками й кнопками. Якщо за $100 можна взяти новий смартфон бюджетний, то тут по суті тільки екран від цього смартфона.

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація