Представлено найдорожчий «Renault» в історії

Представлено найдорожчий «Renault» в історії

22 лютого 2024
0

Італійське кузовне ательє Zagato презентувало новий проєкт AGTZ Twin Tail. Спорткар випустять лімітованою серією із 19 авто й продаватимуть за високою ціною в 650 000 євро. Про нього розповіли на сайті Zagato.

В основі Zagato AGTZ Twin Tail лежить відносно недороге авто - купе Alpine A110 від Renault. Для нього створили повністю новий незвичний кузов.

Дизайн Zagato AGTZ Twin Tail виконаний в стилістиці гоночного Alpine A220 1968 року. У нього схожий витягнутий силует та великі краплевидні фари.

Але найцікавіша деталь авто - його знімна задня частина. Секцію довжиною 30 см можна швидко демонтувати й зробити Zagato AGTZ Twin Tail.

Таке рішення - відсилання до того ж Alpine A220. Річ у тім, що спорткар мав дві версії: довгу - для швидкісних автодромів, і коротку - для повільніших трас із великою кількістю поворотів. Власне, тому модель і назвали Twin Tail («дві корми»).

Характеристики Zagato AGTZ Twin Tail поки не розкривають. Стандартний Renault Alpine A110 обладнано 1,8-літровим турбомотором, який розвиває від 252 до 300 к.с., залежно від модифікації.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація