Представлено найпотужнішу і найшвидшу Skoda

Представлено найпотужнішу і найшвидшу Skoda

05 жовтня 2023
1

Презентовано новий Skoda Enyaq iV vRS 2024 модельного року. Електричний кросовер оновлений і надійде в продаж із жовтня за ціною від 61 000 євро. Про електрокар розповіли на сайті Autocar.

Як і раніше, спортивна версія Skoda Enyaq запропонована у двох кузовних варіантах - як стандартний кросовер або крос-купе. Дизайн не зазнав змін, адже основну увагу приділили силовій установці. Від стандартного Enyaq спортивна модифікація відрізняється обвісом і 20-дюймовими дисками.

Електромобіль Skoda Enyaq iV vRS отримав надбавку в потужності. Тепер пара його електромоторів сумарно розвивають 340 к.с. - ще жодна модель чеської марки не була настільки потужною.

Час розгону до 100 км/год скоротився одразу на секунду - до 5,5 с. Максимальна швидкість, як і раніше, обмежена на позначці в 180 км/год.

Крім того, інженери Skoda підвищили енергоефективність силової установки, тож за незмінної ємності батареї (82 кВт.год) запас ходу збільшився на 25 км - до 541 км у стандартній версії та 547 км - у Coupe. Крім того, максимальна потужність зарядки зросла до 175 кВт - у такому режимі зарядити електрокар на 80% можна за 28 хвилин.

У салоні поліпшили мультимедійну систему і проєкцію на лобове скло. Крім того, комплектацію поповнили задні подушки безпеки, висувні шторки на вікна і роз'єми USB-C для другого ряду.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Найшвидша Шкода, з максимальною швидкістю Ланоса

+2-14ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація