Представлено новий молодіжний кросовер Haval KuGou

Представлено новий молодіжний кросовер Haval KuGou

28 червня 2022
0

Новий молодіжний кросовер Haval KuGou (він же Cool Dog, перекладається з китайської як «Крутий собака») представлений у Піднебесній. Журналістам порталу Autohome дозволили познайомитися із серійним автомобілем, хоча повноцінна презентація пройде лише у липні - там Haval має розкрити подробиці про оснащення KuGou та опублікувати прайс-лист. Новинка займе нішу на півступеня нижче від знайомого нам Haval Dargo.

Провісник Haval KuGou - концепт X Dog - показали у вересні минулого року, і якщо за екстер'єром серійна модель майже дослівно повторила прототип, то салон став набагато простіше. Від семи екранів не залишилося і сліду - передня панель виконана у традиційному стилі, а епатують лише яскраві вставки.

Новий Haval KuGou на десять сантиметрів коротший від моделі Dargo. У обох моделей солідний дорожній просвіт, пластиковий обвіс по периметру кузова та практичні бампери. Однак на бездоріжжі «Крутий собака» виявиться менш «цікавим» - кути в'їзду та з'їзду новинки - 21 і 25 градусів, тоді як для Dargo заявлено показники 24 і 30 градусів відповідно. Параметри дорожнього просвіту, об'єму багажника та діагоналі екранів не оприлюднені.

Із сертифікаційних документів відомо, що на старті продажів Haval KuGou буде лише передньопривідним. Очікувана зв'язка агрегатів - бензиновий 1,5-літровий турбомотор (184 сили) і 7-ступінчастий преселективний «робот». У майбутньому у новинки повинні з'явитися потужніші та економічніші модифікації, ймовірний і опціональний повний привід.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація