Представлено новий Audi Q5 2025

Представлено новий Audi Q5 2025

02 вересня 2024
10

У Німеччині презентували новий Audi Q5 третього покоління. Преміальний кросовер надійде в продаж в ЄС уже в цьому місяці за ціною від 52 300 євро. Його подробиці розкрили на офіційному сайті німецького автовиробника.

Кросовер Audi Q5 виконаний у новому фірмовому стилі та нагадує нові Audi A5 та Q6 e-tron. Лінії кузова стали більш плавними, решітка радіатора - ширшою, а фари - тоншими. До речі, передня оптика може бути матричною, а задня - отримала органічні діоди (OLED). Цікаво, що спеціальний ліхтар у спойлері може проєктувати зображення.

У основі Audi Q5 2025 лежить сучасна платформа РРС. Кросовер дещо більший за попередника.

Інтер'єр Audi Q5 2025 зберігає знайоме компонування та став сучаснішим. На передній панелі встановили три дисплеї: віртуальний щиток приладів, 14,5-дюймовий тачскрін мультимедійної системи (вона створена на базі Android), а також окремий 10,9-дюймовий екран для переднього пасажира.

Крім того, доступна проєкція на лобове скло. Замість важеля КПП встановлені кнопки. Крісла другого ряду мають горизонтальне регулювання та змінний кут нахилу спинки.

Базова комплектація Audi Q5 2025 розширена і тепер включає парктронік, круїз-контроль із обмежувачем швидкості, системи розпізнавання знаків та контролю втоми водія. Серед опцій є 685-ваттна акустика Bang&Olufsen.

Усі Audi Q5 2025 отримали 48-вольтну «м'яку» гібридну установку. Зі старту стандартну модель пропонують із бензиновими турбомоторами об'ємом 2,0 л (204 і 272 к.с.) та 2,0-літровим 204-сильним турбодизелем. У останньому випадку середня витрата пального становить 6,6 л/100 км.

Окремої згадки заслуговує заряджений кросовер Audi SQ5 із 3,0-літровим V6 твін-турбо на 367 к.с. Він коштує від 82 900 євро.

Авто пропонують з переднім або повним приводом. Її можна оснастили адаптивними амортизаторами та пневмопідвіскою.

Джерело: Фокус
Фото: Audi

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ugeen  

Інтер'єр кращий за екстер'єр, новий Х3 кращий зовні точно.

+4-3ВІДПОВІСТИ  
Alf8  

Ugeen, а для мене навпаки екстер'єр краще за інтер'єр)))

+3-5ВІДПОВІСТИ  
Ugeen  

Alf8, На смак та колір всі маркери різні)))

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
поціновувач  

X3 та Tiguan нервово покурюють на вулиці) класно намалювали

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Ugeen  

поціновувач, Тігуан взагалі страшко з ноутбуком посередині)))

+4ВІДПОВІСТИ  
razdvacrack  

Дійсно непогано вийшло по дизайну)

+2ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

Закрийте 4 кільця і буде звичаний китаєць

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація