Представлено новий Nissan X-Trail 2024-го модельного року

Представлено новий Nissan X-Trail 2024-го модельного року

17 жовтня 2023
0

Nissan X-Trail, відомий на ринку США як Rogue, оновився через три роки після зміни поколінь. Враховуючи вік актуальної моделі, зовнішні зміни виявилися мінімальними. Кросоверу злегка перемалювали бампери та освіжили фірмову решітку V-motion. На кормі обмежилися лише новою внутрішньою графікою ліхтарів.

Доповнюють оновлений образ сатинові логотипи та нові колісні диски: 18,0-дюймові у комплектації SV та 19,0-дюймові легкосплавні у Platinum. У другому випадку кузов прикрасять глянсово-чорним декором. Також Nissan X-Trail/Rogue доступний у нових відтінках Deep Ocean Blue Pearl, Baja Storm, Everest White Pearl та у кількох двоколірних варіантах із чорним дахом.

Але головне придбання кросовера - оновлена інформаційно-розважальна система з 12,3-дюймовим дисплеєм та підтримкою Google Maps, Google Assistant та Google Play. Але у молодших комплектаціях діагональ сенсорного дисплея лише 8,0-дюймів. Також для всіх рівнів оздоблення (S, SV, SL и Platinum) доступні Android Auto, Apple CarPlay та SiriusXM.

У базова версія S отримала два USB-C, у версій SV, SL та Platinum їх чотири плюс бездротова зарядка на центральній консолі. Фірмовий комплекс систем безпеки Nissan Safety Shield 360 включений у стандартну комплектацію всіх модифікацій кросовера.

Під капотом у Nissan X-Trail залишився колишній 1,5-літровий трициліндровий турбомотор віддачею 201 к.с. та 225 Нм крутного моменту. Працює він парі з безступінчатим варіатором. Привід - передній або повний.

У американських дилерів оновлений Nissan X-Trail/Rogue з'явиться на початку 2024 року. Ціни не оголошені. У США кросовер 2023 року з переднім приводом коштував 27 910 доларів, повнопривідний - 38 990 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація