Представлено оновлений флагманський седан Lexus LS 2024

Представлено оновлений флагманський седан Lexus LS 2024

08 жовтня 2023
0

Lexus представив оновлений седан LS п'ятого покоління. Зовні автомобіль не змінився, а ось технічних нововведень чимало. Вони повинні допомогти седану конкурувати зі свіжішими аналогами.

Головне придбання Lexus LS 2024 - повністю цифрова панель приладів із діагоналлю 12,3 дюйма та новою графікою. У стандартну комплектацію включений відеореєстратор, який записує картинку як спереду, так і ззаду. Відкривати двері та запускати двигун тепер можна зі смартфона. Гібридна версія LS 500h оснащена зовнішнім блоком живлення, який стане в нагоді у разі надзвичайної ситуації.

Ще одна новація - рульове управління задніми колесами в повнопривідних версіях. Надалі деяким версіям седану обіцяна опорна розпірка радіатора для підвищення жорсткості кузова та поліпшення реакції на рульове управління.

Також седану переналаштували підвіску та знизили вібрацію вихлопної труби. У режимі «Комфорт» з'явилася нова функція, яка пригнічує тряску ззаду, що забезпечує більш плавну їзду для пасажирів на задніх сидіннях.

У специфікації для японського ринку Lexus LS 2024 укомплектований модернізованою системою Advanced Drive з підтримкою їзди у корках на швидкості до 40 км/год. Він також оснащений системою безпеки Lexus Safety+. Вона не дозволяє водієві наближатися надто близько до пішоходів, велосипедів або припаркованих автомобілів, автоматично повертаючи та гальмуючи автомобіль.

Оновлений седан стандартно оснащений асистентом паркування, який підтримує паралельну парковку. У гібридного LS 500h ця система з функцією дистанційного керування, тобто поставити седан на вільне місце можна зі смартфону.

У Японії продажі Lexus LS 2024 року почнуться 16 жовтня. Цінник седана - від 73 500 до 121 000 доларів залежно від комплектації.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація