Представлено перший компактний пікап в історії Шевроле

Представлено перший компактний пікап в історії Шевроле

03 грудня 2022
2

Компанія GM представила новий Chevrolet Montana 2024 модельного року, який позиціюється як перший компактний пікап в сучасній історії Chevrolet. GM стверджує, що цей Сhevrolet Montana відкриває нову концепцію компактного пікапа, поєднуючи комфорт кросовера з універсальністю та надійністю пікапа.

«Ця інноваційна концепція від New Montana ідеально відповідає новим звичкам, цінностям та потребам споживачів, які прагнуть більш здорового способу життя, кращої гармонії між роботою та відпочинком, більшої продуктивності та задоволеності, - сказав президент і головний виконавчий директор GM у Південній Америці. Сантьяго Чаморро. - Тільки такий багатофункціональний та проривний автомобіль може забезпечити все це якісно та престижно».

Автомобіль побудований на розширеному варіанті платформи GEM і поєднує у собі спортивну передню частину в стилі Chevy Blazer та підняту вантажну платформу, що надає унікальних пропорцій. Чорне пластикове облицювання прикрашає нижню частину кузова, а найбільш оснащені варіанти включають рейлінги на даху.

Найбільш відмінною рисою нового Chevy Montana стала нова вантажна платформа Multi-Flex, призначена для використання в якості гігантського багажника об'ємом 874 літра. Автомобіль оснащений удосконаленою системою герметизації кришки багажника, що забезпечує найкращий гідроізоляційний захист у своєму сегменті, і пропонує «велику лінійку аксесуарів, що дозволяють використовувати різні рішення для перевезення вантажів у поєднанні, яке не пропонує жодного іншого транспортного засобу на ринку». Так стверджує виробник.

Всі версії Chevy Montana стандартно поставляються з 1,2-літровим двигуном з турбонаддувом, який розвиває потужність 133 к.с. і 210 Нм крутного моменту. Він може працювати в парі із шестиступеневою механічною або автоматичною коробкою передач. Нова Montana пропонуватиметься лише з переднім приводом.

Автомобіль отримав шість подушок безпеки, оббиті штучною шкірою сидіння, клімат-контроль, передавач Wi-Fi та мультимедійну систему з 8-дюймовим дисплеєм. Серед опцій є парктронік, камера заднього виду, кнопка запуску двигуна та преміальна акустична система JBL.

Ціни будуть оголошені додатково.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

3xcool  

Надійність пікапа з 1.2 літровим турбодвигуном?) я не проти 3-4 ціліндрових двигунів, вони органічно дивляться на автомобілях B класу, але на пікапі, з вантажністю в 800кг в багажному відділенні, ну таке рішення, виживає купу питан , враховуючи, що пікапи беруть щоб вони були робочими конячками і пробіги в них зазвичай не 10к в рік

+3ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

3xcool, так написано про 874 літри об'єму , а не вантажопідйомність.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація