Представлено перший у світі серійний плюшевий автомобіль

Представлено перший у світі серійний плюшевий автомобіль

26 лютого 2024
0

Компанія Wuling представила Bingo Mickey, заявивши, що це перший у світі плюшевий автомобіль, який усередині і зовні оздоблений спеціальним матеріалом.

На даху встановлено пару вух. Пухнастими зробили навіть колісні диски. Користувачі в соціальних мережах уже обговорюють, яким чином підтримувати такий автомобіль у чистоті. До 1 квітня ще далеко, тож це не схоже на жарт. Ціна поки що не повідомляється.

Wuling Bingo - це невеликий п'ятидверний електричний хетчбек, випущений минулого року. Тільки у квітні поставки Wuling Bingo в Китаї становили близько 16,5 тис. одиниць, при цьому перші 10 тис. машин було реалізовано в перші два тижні після запуску. Цьому сприяє, зокрема, стартова ціна 8300 доларів.

Ще однією цікавою особливістю є багажне відділення об'ємом 790 літрів. У комплекті поставляється надувний матрац, який за складених задніх сидінь дає змогу переночувати з великим комфортом під час виїзду на природу.

Це автомобіль завдовжки 3950 мм, завширшки 1708 мм і заввишки 1580 мм при колісній базі 2560 мм. Він оснащений одним електромотором потужністю 41 або 68 к.с. з піковим крутним моментом 110 Нм або 150 Нм відповідно.

Максимальна швидкість обмежена 100 км/год, а споряджена маса становить 990 кг для базової комплектації. Запас ходу досягає 410 км.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація