Представлено розкішний кросовер Lincoln Navigator Black Gold Edition

Представлено розкішний кросовер Lincoln Navigator Black Gold Edition

08 вересня 2023
0

Лінійку Lincoln Navigator поповнила особлива версія Black Gold Edition. Вона буде доступна тільки для китайського ринку. Подробиці про авто повідомили на сайті Carscoops.

Модифікація Black Gold Edition буде трохи дешевшою за обмежену серію One. Вона вирізняється двоколірним кузовом, який поєднує чорний і золотий відтінки.

Lincoln Navigator Black Gold Edition також отримав 22-дюймові легкосплавні колісні диски. Вони пропонуються і для версії Presidential Edition.

Спереду встановлено хромовану решітку радіатора і матричні світлодіодні фари. Бічні дзеркала заднього виду також отримали хромоване оздоблення.

Інтер'єр розрахований на сім посадкових місць. На сидіннях, які виконані в кольорі Gulf Blue, з'явилося особливе гравіювання. Для першого і другого ряду сидінь доступні 30 позицій для регулювання, а також 5 видів масажу.

До списку оснащення входить аудіосистема Revel Ultima з 28 динаміками. Доступний і пакет ADAS Lincoln Co-Pilot360 2.0, який забезпечує роботу системи автономного водіння другого рівня.

Lincoln Navigator Black Gold Edition оснащений 3,5-літровим турбованим двигуном потужністю 415 к.с. і 670 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.

Lincoln Navigator Black Gold Edition вже доступний для попереднього замовлення в Китаї. Вартість новинки поки що не розкривається.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація