Представлено спеціальну лімітовану версію Mercedes-AMG A45 S

Представлено спеціальну лімітовану версію Mercedes-AMG A45 S

15 лютого 2024
0

Відомо, що актуальне четверте покоління Mercedes-Benz A-Class буде останнім в історії моделі. Офіційну дату завершення виробництва хетчбека ще не оголошено. У фанатів A-Class буде можливість придбати автомобіль, включаючи флагманську версію AMG A45 S.

Цього року фахівці Mercedes-AMG представили спеціальну лімітовану версію хетчбека Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+. Вона відрізняється особливим матовим кольором кузова AMG Green Hell Magno, вперше доступним для цієї моделі. Він поєднується з контрастними жовтими акцентами на корпусах дзеркал, бамперах, дверних порогах та колісних дисках. На кузові хетчбека чорна графіка та наклейка з великим логотипом AMG на капоті.

У стандартну комплектацію лімітованої серії AMG A45 S 4Matic+ Limited Edition для Європи включені пакети AMG Night Package I та II з безліччю темних акцентів. Також стандартний для Limited Edition пакет AMG Aerodynamics з великим заднім антикрилом. Загальна вартість цих опцій складає близько 15 000 доларів. Доповнюють стильний образ ексклюзивні 19,0-дюймові ковані колісні диски із сімома здвоєними спицями матово-чорного кольору.

Чорно-жовта тема продовжується і в салоні, обробленому штучною шкірою. На підголівниках сидінь та на килимках для підлоги - логотип «45 S». Рульове колесо із плоскою нижньою частиною. На дверних порогах логотип AMG, на педалях - накладки з алюмінію.

Як і звичайний AMG A45 S, версія Limited Edition укомплектована 2,0-літровим чотирициліндровим турбомотором віддачею 421 к.с.та 500 Нм крутного моменту. Коробка передач - восьмиступінчастий преселективний «робот» AMG Speedshift. Привід - повний з функцією векторизації на задній осі. Час прискорення від 0 до 100 км/год - 3,9 секунди. Максимальна швидкість обмежена на 270 км/год.

Тираж та вартість Mercedes-AMG A45 S 4Matic+ «Limited Edition» не уточнюються. Прийом замовлень стартує у квітні цього року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Mercedes-Benz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація