Представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в Закарпатській, Волинській та Чернівецькій областях

Представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в Закарпатській, Волинській та Чернівецькій областях

28 червня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Всупереч кризам та з вірою в майбутнє представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство європейських брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в Західних регіонах країни. Дані Бренди завжди були надійними партнерами для своїх вже існуючих клієнтів і мають намір стати таким ж для нових покупців. PEUGEOT, CITROEN та OPEL в своєму пріоритеті ставлять не тільки розширення територіальної присутності в країні, що спрощує покупку нового автомобіля, але і вдосконалення супутніх послуг і сервісного обслуговування. Клієнти отримують зручність не тільки в покупці автомобіля, а й в подальшій його експлуатації.

Дилерська мережа Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL відповідає високим стандартам європейського виробника, що дає змогу якнайкраще відповідати вимогам клієнтів та надавати тільки якісний та технологічний продукт. Даних стандартів вдається дотримуватися завдяки досвідченому імпортеру Stellantis Україна, що має багаторічний досвід роботи на автомобільному ринку, злагодженій роботі команди та постійній підтримці зі сторони компанії. Тому оголошення тендеру на дилерство Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в Закарпатській, Волинській та Чернівецькій областях стане вашою можливістю приєднатися до сильних гравців автомобільного ринку та разом залучати нових клієнтів та покупців до вашого бізнесу.

Конкурс на вакансію нових дилерів уже відкрито, зазначимо основні вимоги:

  • досвід роботи в автомобільному бізнесі;
  • наявність команди спеціалістів з ведення автомобільного бізнесу;
  • земельна ділянка під будівництво автомобільного центру або вже існуючий 3S-центр (Sales, Service, Spare parts);
  • на кожен Бренд шоу-рум площею щонайменше 200 кв. м для експозиції автомобілів;
  • автомийка, сервісна зона, склад запчастин, місця під паркування автомобілів клієнтів на території комплексу.

Зацікавлених кандидатів на статус дилера Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в Закарпатській, Волинській та Чернівецькій областях, які відповідають усім вимогам, просимо надсилати презентацію з описом центру на електронну пошту dmitriy.sheikman@stellantis.com.

Заявки приймаються до 19 липня 2024 року.

З уточнюючих питань можна звертатися на вищевказану електронну пошту або за телефоном 095 847 27 27 (контактна особа - Дмитро Шейкман).

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація