Презентовано ексклюзивний Mercedes-Benz G-Class от кутюр

Презентовано ексклюзивний Mercedes-Benz G-Class от кутюр

21 жовтня 2024
0

У Шанхаї презентували нестандартний концепт Mercedes-Benz G-Class Past II Future. Вінтажний «Гелендваген» перетворили на арт-об'єкт. Про нього розповіли на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Неординарний тюнінг «Гелендвагена» виконали за участі стилістів модного дому Moncler та музичного продюсера і дизайнера NIGO. За основу взяли короткий кабріолет Mercedes-Benz G-Class 90-х років.

Позашляховик от кутюр відреставрували та доопрацювали. Найоригінальніша його деталь - складний дах, який нагадує «дутий» пуховик. Ззаду встановили каністру золотистого кольору. Крім того, «Гелендвагену» збільшили кліренс і встановили позашляхові шини на сталевих дисках.

Кузов Mercedes-Benz G-Class пофарбували в оливковий та сірий кольори, а салон оздобили картатою тканиною. Лобове скло авто можна опустити.

Класичний Mercedes-Benz G-Class Past II Future залишиться в єдиному екземплярі, але він є прообразом для однойменної серійної версії, яку створили вже на базі сучасного «Гелендвагена». Її випустять лімітованою серією із 20 авто та продаватимуть з весни 2025 року.

Новий Mercedes-Benz G-Class Past II Future виглядає стриманіше, проте запозичив у концепта оригінальні забарвлення та внутрішнє оздоблення. Позашляховик отримав колісні диски чорного кольору. Модель запропонують із 3,0-літровими турбошістками - 449-сильною бензиновою та 367-сильною дизельною.

Джерело: Фокус
Фото: Mercedes-Benz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація