Презентовано ексклюзивний седан Rolls-Royce Phantom Syntopia

Презентовано ексклюзивний седан Rolls-Royce Phantom Syntopia

07 березня 2023
0

Компанія Rolls-Royce представила ексклюзивний Phantom Syntopia. Розкішний седан був створений спільно з відомим нідерландським модельєром та кутюр'є Іріс ван Херпен у єдиному екземплярі.

Автомобіль базується на базі Phantom Extended. Робота над ним зайняла у Rolls-Royce та модельєра близько чотирьох років. Спеціально для автомобіля була створена ексклюзивна фарба Liquid Noir, яка на сонці грає відтінками фіолетового, синього, пурпурового та золотого залежно від кута огляду.

Під час розробки нового кольору кузова компанія витратила понад 3000 годин на випробування та перевірки. Деякі елементи інтер'єру було виготовлено вручну.

«Результат чотирирічної безперервної розробки, Phantom Syntopia - чудове свідчення майстерності, таланту, пристрасті до матеріалів та прагнення до досконалості нашої виняткової команди Bespoke Collective… Phantom Syntopia - це найтехнічніше складне замовлення, яке ми коли-небудь створювали, і це був винятковий досвід - працювати разом і співпрацювати з неймовірною командою ательє Айріс ван Херпен», - йдеться у повідомленні виробника.

Phantom Syntopia займе своє місце у приватній колекції клієнта марки у травні 2023 року.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація