Презентовано електричний суперкар від Volvo

Презентовано електричний суперкар від Volvo

23 червня 2022
0

На Фестивалі швидкості у британському Гудвуді показали концепт-кар Polestar O2. Електричний підрозділ Volvo створив суперкар, який може стати серійним. Про це повідомляє видання Autocar.

Новий Polestar O2 - чотиримісний спортивний кабріолет. Він відрізняється гранованим дизайном з довгим капотом та обтічниками за сидіннями. Тоненькі L-подібні фари виконані на кшталт флагманського Polestar 5, який також продемонстрували публіці в Гудвуді.

У салоні кермо приплюснуть зверху та знизу, а показники приладів виведені на вузький дисплей. На центральній панелі встановлено сенсорний екран портретного формату, а мультимедійну систему створено на базі Google Android. Замість дзеркал заднього виду передбачено камери. Передні сидіння розділені високим тунелем.

Новий Polestar O2 оснащений 800-вольтною силовою установкою від того ж Polestar 5 - у нього повний привід та два електромотори сумарною потужністю близько 900 к.с. З такими характеристиками він може кинути виклик Tesla Roadster.

Поки рішення про запуск моделі у виробництво ще не прийняте. Втім, електромобіль Polestar O2 може стати малосерійним і прийти на зміну гібридному спорткару Polestar 1.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація