Презентовано електричний кросовер Changan S7

Презентовано електричний кросовер Changan S7

24 квітня 2023
0

На автомобільній виставці в Шанхаї концерн Changan представив електричний кросовер S7. Новинка ефектно виглядає не тільки зовні, а й усередині, якщо врахувати, що в автомобілі відсутня повноцінна панель приладів.

Інтер'єр салону виконаний у стилі мінімалізму. Замість великої кількості різноманітних кнопок, перемикачів та вимірювальних приладів творці Changan S7 тут встановили досить великий дисплей, через який і відбувається все спілкування з автомобілем.

Новий S7 ділить базу та зовнішній вигляд із середньорозмірним ліфтбеком SL03. Однак у кросовері є деякі відмінності від свого «собрата». Дизайнери створили оригінальні обриси задніх стійок та незвичайне оформлення задньої оптики. Ліхтарі виконані у формі літери Y. У бампері та спойлері розташовані додаткові стоп-сигнали.

Кросовер має розміри 4750x1930x1625 мм (диски діаметром 20 дюймів) та представлений у двох версіях. Перша має електродвигун потужністю 258 к.с., друга - гібридна з 1,5-літровим мотором-генератором потужністю 238 к.с. Обидві версії здатні розвивати швидкість 180 км/год. Дані про запас ходу поки що не оприлюднені.

Точна ціна Changan S7 не уточнюється.

Джерело: TrashBox
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація