Презентовано флагманський кросовер Haval

Презентовано флагманський кросовер Haval

27 серпня 2022
0

На автосалоні в Ченду презентували новий Haval H-Dog. Він надійде у продаж з початку 2023 року і стане найбільшим і найдорожчим кросовером у лінійці підрозділу Great Wall. Про це повідомляє сайт Autohome.

Кросовер виглядає знайомо та дуже нагадує молодшого брата Haval Dargo, якого цього року представили в Україні. В нього брутальний незграбний дизайн з високим капотом і роздутими колісними арками. Широка решітка радіатора поєднуються з круглими фарами. За розмірами новачок помітно більший за Dargo.

Габарити Haval H-Dog 2023:

  • Довжина - 4705 мм;
  • Ширина - 1908 мм;
  • Висота - 1780 мм;
  • Колісна база - 2810 мм.

У салоні привертають увагу два великі дисплеї - віртуальна панель приладів та тачскрин мультимедіа. Шкіряне оздоблення розбавляють численні хромовані деталі.

Китайський кросовер Haval H-Dog дебютував у топовому гібридному виконанні. Він оснащений 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою та двома електромоторами сумарною потужністю 326 к.с. Він здатний проїхати понад 50 кілометрів в електричному режимі.

Як і у випадку з молодшим Haval Dargo, розробники наголосили на позашляхових якостях. В арсеналі кросовера - повний привід із блокуванням центрального диференціала, допомога на спуску з гори, позашляховий круїз-контроль та система вибору режимів для різних типів дорожнього покриття.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація