Презентовано катер із «начинкою» від електричного Porsche Macan

Презентовано катер із «начинкою» від електричного Porsche Macan

12 жовтня 2023
0

Porsche відкриває новий для себе напрямок діяльності - випуск швидкісних катерів з агрегатами від авто. Первісток Frauscher x Porsche 850 Fantom Air презентовано в Італії. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького автовиробника.

Катер Porsche створений у співпраці з австрійською компанією Frauscher. Він сягає 8,67 м у довжину і 2,49 м завширшки.

Frauscher x Porsche 850 Fantom Air розрахований на 9 осіб. В інтер'єрі використана шкіра, а палуба оздоблена деревом. Штурвалом служить традиційне кермо Porsche, та й прилади виконані в стилістиці німецької марки. Спереду встановлені ковшоподібні крісла. Комплектація включає сенсорний дисплей, Wi-Fi і розкладний тент.

Силовою установкою поділився електромобіль Porsche Macan, який поки що перебуває в розробці. Пара електромоторів сумарно розвивають 544 к.с. і забезпечують максимальну швидкість у 85 км/год і крейсерську - в 41 км/год.

Акумуляторна батарея ємністю 100 кВт.год забезпечує запас ходу до 100 км. 800-вольтне електрообладнання підтримує швидку зарядку потужністю до 250 кВт: у цьому разі підзарядити катер Porsche на 80% можна менш ніж за 30 хвилин.

Загалом випустять тільки 25 Frauscher x Porsche 850 Fantom Air. Їхня вартість становитиме 561 700 євро, а покупці зможуть вибрати кольори корпусу і варіанти внутрішнього оздоблення з палітри Porsche.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація