Презентовано найдешевший кросовер Alfa Romeo

Презентовано найдешевший кросовер Alfa Romeo

11 квітня 2024
4

Нова Alfa Romeo Milano офіційно представлена. Звісно ж, презентація компактного кросовера відбулася в Мілані і справа не лише в назві моделі - саме в цьому місті була заснована марка. Подробиці моделі розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Alfa Romeo Milano - найкомпактніший та найдоступніший кросовер італійської марки. Його стартова ціна в Європі складе менш ніж 30 000 євро.

Кросовер Alfa Romeo Milano є близьким родичем Fiat 600, Jeep Avenger та Peugeot 2008. Він сягає 4,17 м у довжину 1,78 м у ширину та 1,5 м у висоту.

Авто демонструє новий напрям у стилі марки. У нього стріловиді фари, висока віконна лінія та сховані ручки задніх дверей. У спортивній версії Elettrica Veloce встановлені 20-дюймові диски, а фірмовий «дзьоб» решітки радіатора прикрашений візерунком у вигляді дракона з логотипу Alfa Romeo.

У салоні класичний стиль поєднується з сучасними 10,25-дюймовими дисплеями панелі приладів та мультимедіа. В Elettrica Veloce встановлені спортивні крісла. Об'єм багажника складає 400 л.

Серед доступних акцій для Alfa Romeo Milano 2024 - матричні фари, камери кругового огляду, паркувальний автопілот та система напівавтономного руху.

Нова Alfa Romeo Milano буде запропонована в трьох версіях, дві з яких - електричні. Milano Ibrida оснащений 1,2-літровим 136-сильним бензиновим турбомотором та «м'якою» гібридною установкою на 28 к.с. Він буде доступним з переднім та повним приводом.

Alfa Romeo Milano Elettrica отримала 156-сильний електромотор та батарею на 54 кВт?год, а її запас ходу складає 410 км. В варіанті Elettrica Veloce потужність електрокара складає 240 к.с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Alf8  

Там у альфаводів траур і вони вже хоронять свій улюблений бренд.
А так загалом норм.

+1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Гарний вийшова, чи гарна)
І мабуть найцікавіше авто з усіх своїх співплатформених у Stellantis, до того ж реалізація 4х4 не виключно у електричного варіанту.
Для альфи точно дасть буст з продажів, а значить допоможе зберегтись цьому бренду, чого б дуже хотілось.

+4ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

Від Альфи залишилася лише назва. Кохання розбите назавжди ((((

-2ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Aльфа, а чим умовна Guiletta чи Mitо, які були побудовані на платформах фіат і яка так само використовувалась на Opel Corsa краще?
Це начальне авто бренду, яке в першу чергу покликано збільшити продажі, а не задовольнити фанів. Це стане поштовхом і ресурсом для дійсно нішових проектів та допоможе залучити нову аудиторію до бренду, яка потім буде купляти більш дорогі авто бренду.
Як не крути, а цей автомобіль потрібен і головне щоб альфа була, а то закінчиться як MG, а той гірше, як SAAB

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація