Презентовано найдорожчий і найрозкішніший Bentley

Презентовано найдорожчий і найрозкішніший Bentley

08 травня 2024
0

Лінійка розкішного Bentley Batur розширена - до купе приєднався кабріолет. Найдорожче авто за всю історію марки презентували у Великій Британії. Про нього розповіли на офіційному сайті Bentley.

Розробкою Bentley Batur Convertible займалося ательє Mulliner, яке створює найрозкішніші моделі марки.

Усього випустять тільки 16 таких кабріолетів вартістю понад 2 мільйони фунтів стерлінгів ($2,5 мільйона). Серед них не буде двох однакових авто, адже власники зможуть персоналізувати Batur - обрати ексклюзивні кольори та оздоблення.

Спереду новий Bentley Batur Convertible ідентичний до купе. У нього довгий капот, широка решітка радіатора та розкосі фари.

Його м'який дах складається за 19 с з допомогою електроприводу на швидкості до 50 км/год і ховається під двома обтікачами. На кришці багажника з'явився загострений спойлер. Стандартними є 22-дюймові колеса.

Салон першого Bentley Batur Convertible оздоблений шкірою та дерева з помаранчевими акцентами, а його джойстик вибору режимів їзди покритий рожевим золотом.

Сучасний віртуальний щиток приладів поєднується з класичними циферблатами на центральній панелі. Сидіння розділені високим тунелем.

Кабріолет Bentley Batur оснащений 6,0-літровим W12 твін-турбо на 750 к. с. і 1000 Н?м та 8-ступінчастим роботом. Його максимальна швидкість перевищує 330 км/год. Скоріше за все, це останній 12-циліндровий Bentley.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація