Презентовано новий Hyundai IONIQ 5 2024-го модельного року

Презентовано новий Hyundai IONIQ 5 2024-го модельного року

04 березня 2024
0

У Південній Кореї дебютував новий Hyundai IONIQ 5. Електричний кросовер пройшов модернізацію і вже доступний для замовлення на батьківщині, а невдовзі з’явиться і в інших країнах. Його подробиці розкрили на сайті Hyundai.

Електромобіль Hyundai IONIQ 5 зберігає гранчастий дизайн у дусі 70-х років і не дуже змінився ззовні. У нього освіжена передня частина, нові масивніші бампери (це зробило авто довшим на 20 мм) та збільшений спойлер. Крім того, з'явилася нова версія N Line із агресивнішим дизайном та 20-дюймовими дисками.

У салоні Hyundai IONIQ 5 2025 замінено кермо, а на центральній панелі стало більше кнопок. Тепер аби ввімкнути паркувальний автопілот, підігрів чи вентиляцію крісел, не треба заходити в меню мультимедіа. Бездротова зарядка смартфонів переміщена до центрального підлокітника.

Новий Hyundai IONIQ 5 N Line отримав спортивні кермо та крісла, а також особливе двоколірне оздоблення і змінену графіку віртуальної панелі приладів.

Як і раніше, стандартний електромобіль Hyundai IONIQ 5 буде доступний у версіях потужністю від 170 до 325 к.с. із заднім чи повним приводом. Заряджений IONIQ 5 N має 650-сильну установку.

Саме у Hyundai Ioniq 5 N для стандартної версії запозичили збільшену батарею на 84 кВт.год. Вона дозволить збільшити запас ходу приблизно на 30 км. Базовий варіант електрокара збереже батарею ємністю 58 кВт.год. До того ж, кросоверу посилили шумоізоляцію і доопрацювали підвіску.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація