Презентовано новий Nissan Murano 2025

Презентовано новий Nissan Murano 2025

17 жовтня 2024
0

У США презентували новий Nissan Murano четвертого покоління. Кросовер надійде в продаж на початку 2025 року. Про нього розповіли на офіційному сайті Nissan.

Кросовер Nissan Murano за габаритами можна порівняти з попередником, проте його дизайн кардинально змінився. Профіль авто став стрімкішим завдяки вигнутому даху. Передня частина витримана в новому стилі - з фарами, інтегрованими в решітку радіатора, як у Nissan Kicks. Заднє скло прикрите спойлером, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

У салоні оформлення передньої панелі витримане в дусі Nissan Ariya. На передній панелі встановлено два дисплеї - віртуальний щиток приладів та тачскрін мультимедіа. Їх графіка знайома за Nissan Qashqai та X-Trail. Є і проєкція на лобове скло. Частина кнопок стали сенсорними, а в мультимедійну систему вбудовано сервіси Google.

Серед доступних для Nissan Murano 2025 опцій - 21-дюймові диски, масаж сидінь, камери кругового огляду, акустика Bose з 10 динаміками та система напівавтономного руху ProPilot Assist.

Великі зміни відбулися під капотом Nissan Murano 2025: на зміну 3,5-літровому V6 прийшла 2,0-літрова турбочетвірка. Вона знайома за Infiniti QX55 та QX50, проте в Murano не настільки потужна - 241 к.с. і 350 Нм.

Крім того, встановлено новий 9-ступінчастий автомат. Привід може бути переднім або повним. Стандартною є система активного придушення шумів.

Джерело: Фокус
Фото: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація