Презентовано новий Volkswagen Atlas

Презентовано новий Volkswagen Atlas

13 лютого 2023
0

На автосалоні в Чикаго дебютував новий Volkswagen Atlas 2024. Найбільший кросовер німецької марки пройшов уже другий фейсліфтинг і надійде у продаж із літа. Про це повідомляє офіційний сайт Volkswagen.

Одночасно оновлено стандартний семимісний кросовер Volkswagen Atlas та його укорочений п'ятимісний варіант Cross Sport. Слід зазначити, що глобальна модель тепер відрізняється від китайської версії (вона продається під назвою Terramont), яку оновили раніше.

Volkswagen Atlas 2024 можна впізнати за новою широкою решіткою радіатора з підсвічуванням логотипу марки. Замінені фари, причому їх тепер з'єднує діодна смуга. Крім того, в авто нові бампери та збільшений спойлер на даху, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

Салон Volkswagen Atlas повністю переробили. У кросовера нова передня панель, замінено частину кнопок, а замість важеля КПП встановлено мініатюрний джойстик.

Також авто отримало покращений віртуальний щиток приладів та збільшений 12-дюймовий тачскрин, а матеріали внутрішнього оздоблення покращили.

З лінійки Volkswagen Atlas 2024 прибрали 3,6-літровий атмосферний V6, зате потужність 2,0-літрової турбочетвірки збільшена до 273 к.с. Кросовер може буксирувати 2,2-тонний причіп. Авто має 8-ступінчасту автоматичну КПП, а привід може бути переднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація