Презентовано оновлений седан Acura TLX 2024-го модельного року

Презентовано оновлений седан Acura TLX 2024-го модельного року

04 листопада 2023
0

У США презентовано нову Acura TLX. Спортивний седан D-класу від преміум-підрозділу Honda пройшов модернізацію і надійде в продаж до кінця листопада. Про це повідомляється на офіційному сайті японського бренду.

Седан Acura TLX 2024 мало змінився зовні і зберігає гранчастий дизайн з довгим капотом і клиноподібним профілем. Оновлену модель видає змінена решітка радіатора. До того ж, 19-дюймові диски стали стандартними, а в зарядженій версії Type S встановлено 20-дюймові колеса.

Салон Acura TLX відтепер уже в базовій версії оздоблений шкірою. Також з'явилася сучасна віртуальна панель приладів, а дисплей мультимедіа збільшили до 12,3 дюймів у діагоналі.

Крім того, розширено комплектацію Acura TLX 2024: у початковій версії з'явилися потужна акустика ELS Studio і бездротова зарядка для смартфонів, а у варіанті Type S тепер є проєкція на лобове скло і камери кругового огляду. На додачу, доопрацьовано систему контролю «сліпих» зон.

Нова Acura TLX зберігає знайомі турбомотори - 2,0-літрову 276-сильну четвірку в базовій версії та 3,0-літровий 360-сильний V6 у Type S. Спортивний седан оснащений 10-ступінчастою автоматичною КПП, а потужніший варіант є повнопривідним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація