Продажі оновленої марки Opel вже стартували в березні 2019 року

Продажі оновленої марки Opel вже стартували в березні 2019 року

28 березня 2019
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В Автоцентрі на Столичному доступні чотири актуальних моделі - місткий седан OPEL Astra, комфортабельний седан OPEL INSIGNIA, міський кросовер OPEL CROSSLAND X і повнорозмірний SUV OPEL GRANDLAND X. Влітку 2019 року до чотирьох легкових моделей приєднаються автомобілі комерційного спрямування марки. Лінійка буде складатися з пасажирського мінівена COMBO VP, вантажного фургона COMBO VU, також у всіх дилерських центрах будуть представлені абсолютно новий 9-місний мінівен ZAFIRA LIFE і фургон VIVARO. Остання пара автомобілів створена на загальній платформі EMP2 виробництва Групи PSA, яка вже добре зарекомендувала себе моделями PEUGEOT Traveller, CITROEN Spacetourer і Toyota ProAce.

Зросте і якість післяпродажного обслуговування. Кожен власник автомобілів Opel отримає 2 роки гарантії без обмеження пробігу при покупці, швидку поставку необхідних запчастин з локального складу або складу в Німеччині, а для більшої вигоди - можливість замовити альтернативну економ-лінійку запчастин, моторних масел і технічних рідин Eurorepar. Також водій зможе скористатися послугами асистента (допомога в дорозі 24/7), «Підмінний автомобіль» та інше. У найближчих планах - реалізувати концепцію мультиканального сервісу для всіх автомобілів Групи PSA.

Peugeot Автоцентр на Столичном Peugeot Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.

перейти на сторінку компанії

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація