Професійний автоперегонник показав унікальну колекцію спорткарів Porsche

Професійний автоперегонник показав унікальну колекцію спорткарів Porsche

27 листопада 2023
0

В Австралії розташована велика колекція автомобілів Porsche сірого кольору. Вона належить автоперегоннику Рону Гудману, який брав участь у NASCAR. Відео опублікували на YouTube-каналі Larry Chen.

Найбільша колекція автомобілів Porsche розташована в американському Г'юстоні. Проте Гудману також вдалося зібрати безліч цікавих екземплярів. Усі вони пофарбовані в сірий колір Goodman з аерографією на кузові.

У колекції є спорткар Porsche 912 і кілька перегонових болідів. Одним з найцікавіших екземплярів є репліка Porsche 906, яку Рон Гудман побудував з нуля з використанням оригінальних деталей.

Перегонник навіть придбав трактор Porsche. Попри це колекціонер вирішив не перефарбовувати його в колір Goodman, зберігши первинний зовнішній вигляд.

Крім Porsche, автоперегонник володіє спорткаром Ford Mustang 1996 року. Автомобіль підписав Керролл Шелбі.

Рон Гудман часто відвідує різні виставки автомобілів Porsche. На Rennsport Reunion 2023 року він показав одразу кілька своїх авто.

Автоперегонник заявив, що не збирається продавати свої автомобілі в найближчому майбутньому. Наступного року він отримає заряджений спорткар Porsche 911 GT3 RS, який поповнить його колекцію.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація