Раритетний Chevrolet Corvette понад 40 років ховали від поліції

Раритетний Chevrolet Corvette понад 40 років ховали від поліції

05 грудня 2022
0

В американському штаті Алабама знайшли кабріолет Chevrolet Corvette 1968 року в рідкісній модифікації. Авто ховали з кінця 70-х, адже його власник боявся потрапити на очі поліції. Історію авто розповіли у відео на Youtube-каналі Junkyard Life.

Chevrolet Corvette C3 виявили у старому сараї, призначене для зносу. Автомобіль далеко не в найкращому стані й в задній частині кузова видно сліди ДТП. Спорткар уже викупили та відправили на реставрацію.

З'ясувалося, що в середині 70-х цей Chevrolet Corvette Stingray був своєрідною місцевою знаменитістю. У 1974 році його за $2900 купив у салоні вживаних авто молодий хлопець Майк. Він брав участь у вуличних перегонах на авто та любив палити гуму на публіці.

Одного разу такі забави закінчилися розірванням задньої шини і пошкодженим заднім крилом. А потім Майк влаштував погоню з поліцією - йому вдалося відірватися, але машину довелося сховати, адже її оголосили у розшук. Відтоді Chevrolet Corvette Stingray не виїжджав на дорогу.

Автомобіль оснащений рідкісним 7,0-літровим двигуном потужністю 390 к.с. Усього випущено близько 7000 Chevrolet Corvette 1968 року в такій версії й зараз ціна авто в хорошому стані може перевищити 100 000 доларів. Спорткар здатний розігнатися до 100 км/год за 6 секунд і розвинути швидкість 220 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація