Рідкісний раритетний спорткар Audi планують відправити під прес

Рідкісний раритетний спорткар Audi планують відправити під прес

15 вересня 2022
0

У Португалії на автомобільному звалищі знайшли спортивний універсал Audi RS2 1994 випуску, який є першою високопродуктивною моделлю німецької марки.

Автомобіль, розроблений разом із Porsche, мають намір відправити на утилізацію. Так як ця модель користується неймовірною популярністю серед колекціонерів, її спробували викупити та врятувати. Однак зробити це неможливо, оскільки спорткар конфіскували у власника і тепер він належить державі.

Як повідомив блогер Mane Naranjo, який і знайшов універсал на звалищі, його можуть продати частинами після того, як розріжуть. Однак у такому разі повернути його на дороги вже не зможуть. Чи вдасться шанувальникам марки та ентузіастам відстояти рідкісну модель, яка вийшла тиражем 3000 екземплярів - невідомо.

Якщо цей універсал викуплять, то швидше за все його відправлять на реставрацію. Адже на кузові Audi RS2 видно сколи фарби та невеликі осередки корозії. Салон також зношений і виглядає непрезентабельно. Зазначимо, що під капотом цієї моделі встановлено 2,2-літровий турбодвигун потужністю 315 к.с.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація