Режим роботи компанії «Гранд-Автомотів» під час карантину

Режим роботи компанії «Гранд-Автомотів» під час карантину

26 березня 2020
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Шановні клієнти та представники медіа,

Принцип роботи дистриб’юторської компанії АФ «Гранд-Автомотів» та всієї дилерської мережі Ducati в Україні, спрямований на забезпечення комфорту та безпеки наших клієнтів і співробітників.

Зважаючи на обставини, пов’язані з карантинними заходами, введеними органами державної та місцевої влади, дилерська мережа Ducati в Україні переходить на особливий режим роботи, в рамках якого ми прагнемо надати Вам максимум можливостей для онлайн-комунікації з найближчим до Вас офіційним дилером Ducati.

Так, для забезпечення максимальної безпеки клієнтів та співробітників наших дилерських центрів, нами вжито наступних заходів:

1. В період дії карантину салони з продажу мотоциклів не приймають відвідувачів та не проводять офлайн демонстрації продукції, не здійснюють очне консультування.

Натомість, ми робимо все можливе, щоб наші клієнти могли отримати максимум інформації з питань вибору та придбання мотоциклів онлайн.

Зверніть увагу, що вичерпний перелік офіційних дилерів Ducati доступний за посиланням.

На сайті до Ваших послуг:

  • інформація щодо актуального модельного ряду, комплектацій та цін;
  • можливість завантажити брошуру;
  • інформація щодо вартості ТО;
  • -форми зв’язку з менеджерами.

2. На період дії карантину офіційні дилери реалізують адресну доставку придбаних товарів за попередньою домовленістю із клієнтом в межах своєї географічної зони відповідальності.

Станом на сьогодні офіційна дилерська мережа Ducati в Україні готова задовольнити попит на мотоцикли та їх сервісне обслуговування в повному об’ємі.

Команда «Гранд-Автомотів» бажає Вам міцного здоров’я та приємних покупок!

Джерело: АФ «Гранд-Автомотів»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація