Renault 5 E-Tech показали у новому вигляді

Renault 5 E-Tech показали у новому вигляді

17 березня 2024
0

Новий елекромобіль Renault 5 E-Tech вже підкорив покупців. Автомобіль сподобався майже всім, хто його бачив. Цьому сприяв цікавий стильний дизайн. А тепер машину показали у новому несподіваному вигляді.

Автор каналу Theottle на YouTube перетворив цікаву новинку, яка дебютувала в кузові хетчбек, на яскравий кабріолет. Вийшло чудово. Настільки, що Renault всерйоз слід розглянути розширення лінійки за допомогою подібної модифікації. Але про такі плани компанії поки що нічого невідомо.

Продаж Renault 5 E-Tech ще не стартував, але машина вже викликала ажіотаж на ринку. Покупців зацікавила сучасність моделі та її низька ціна. Електрокар зібрав 50 000 замовлень за кілька днів.

Довгоочікувана новинка дебютувала в рамках Автошоу у Женеві. Дизайн моделі Renault 5 E-Tech у ретро-стилі продовжує стилістику концепту 2021 року, що натякав на серійний автомобіль.

Новий електрокар Renault 5 E-Tech зробили схожим на бюджетний хетчбек Renault R5, який виробляли в період з 1972 по 1996 рік. Компактний кузов отримав прямі геометричні риси та великі елементи простих форм.

Нова модель Renault отримає кілька силових установок потужністю 95, 122 та 150 сил. Найпотужніший варіант наблизиться до 270 к.с. і може отримати повний привід, такий електрокар з'явиться пізніше.

Орієнтовний запас ходу - 400 км від батарейного блоку ємністю 52 кВтг. Пізніше запропонують здешевлений варіант із 40 кВтг та запасом на 300 км.

Ціна Renault 5 E-Tech - близько 25 000 євро.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація