Renault показала екстремальний суперкар для перегонів «24 години Ле-Мана»

Renault показала екстремальний суперкар для перегонів «24 години Ле-Мана»

02 червня 2023
0

Alpine, дочірня компанія Renault, показала трековий гіперкар LMDh. Модель створена для перегонів на витривалість і буде представлена 9 червня на «24 години Ле-Мана». Про це повідомили на сайті Carscoops.

Alpine LMDh візьме участь у чемпіонаті світу з перегонів на витривалість наступного року та замінить модель LMP1. Він брав участь у змаганнях у класі гіперкарів із моменту запуску серії.

Спереду встановлені незвичайні фари та загострена форма кузова. Між фарами розмістилася світлодіодна смуга, яка огинає передню частину кузова.

На фото можна побачити нове синьо-чорне забарвлення та колісні диски з центральним блокуванням. Вони взуті в шини для треку.

Також Alpine LMDh оснастять додатковими фарами далекого світла. Передній бампер має безліч вирізів для охолодження двигуна та просунутої аеродинаміки.

Гіперкар збудують на шасі, створеному ORECA. У розробці LMDh брали участь інженери з команди Alpine Formula 1.

Відомо, що Alpine LMDh отримає силову гібридну установку з максимальною потужністю до 670 к.с. Гіперкар зможе розвивати швидкість понад 350 км/год, а максимальна притискна сила становитиме понад 500 кг.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація