Renault працює над Clio нового покоління

Renault працює над Clio нового покоління

18 серпня 2022
0

Компанія Renault планує розробити та випустити у 2026 році на ринок Renault Clio нового покоління. Про це повідомило французьке видання L'argus із посиланням на інсайдерську інформацію.

Останнім часом майбутнє Renault Clio було невизначеним. Ходили чутки, що французький автогігант зніме цю модель із конвеєра. На щастя, ці чутки, здається, не підтверджуються.

За даними L'argus, у 2026 році розпочнеться продаж абсолютно нового Clio. Він отримає електричну силову установку, сучасні технології та обладнання. При цьому новий Clio має залишитися таким самим конкурентоспроможним, тобто успішним, як і зараз. Принаймні на це розраховують боси французького автогіганта.

Але у нового Renault Clio будуть також версії зі звичайними двигунами внутрішнього згоряння. Серед них - із гібридними силовими установками. Також покупцям запропонують двопаливну версію, яка зможе їздити на бензині чи автогазі. Базовим двигуном буде бензиновий двигун 1.2 TCe.

Цікаво, що Clio нового покоління збудують на старій платформі. Але це не просто оновлена модель. Йдеться про нове покоління з глибокою модернізацією, зокрема дизайну кузова та салону.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація