Renault представила стильний бюджетний електромобіль

Renault представила стильний бюджетний електромобіль

16 листопада 2023
0

На мініатюрний Renault Twingo чекає перезапуск - він повернеться на ринок у 2026 році у форматі електромобіля. Прототип моделі показали на презентації нового електричного підрозділу Renault Ampere, повідомляє видання Autocar.

Концепт-кар виконаний у дусі найпершого Renault Twingo 1992 року. У нього такий самий силует із більшим кутом нахилу лобового скла і великі напівкруглі фари (але з сучасною світлодіодною оптикою). Втім, електромобіль Renault Twingo все ж дещо більший за свого предка і є п'ятидверним.

Поки що подробиць моделі небагато. Новий Renault Twingo стане одним із найдоступніших електромобілів на ринку. Він коштуватиме приблизно від 20 000 євро, тобто кине виклик Citroen e-C3.

Здешевити електромобіль Renault Twingo допоможе нова платформа AmpR Small від нового Renault 5. Вона включає ефективну силову установку з дуже низьким (10 кВт.год на 100 км) енергоспоживанням. Це дасть змогу встановити більш компактну і недорогу батарею. Виробництво хетчбека налагодять на підприємстві в місті Нове Мєсто (Словенія).

Джерело: Фокус
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація