Renault «шукає» покупця на АвтоВАЗ

Renault «шукає» покупця на АвтоВАЗ

30 березня 2022
2

Французький виробник Renault розглядає можливість передачі автомобільного підприємства АвтоВАЗ місцевому інвестору, що стане ще одним кроком у підтвердженні намірів залишити російський ринок.

Передача, яка може стати найкращим варіантом, допомогла б звільнити автовиробника від юридичної відповідальності перед АвтоВАЗом та його 45-тисячним персоналом, зазначили джерела видання Automotive News.

Цей крок є одним із варіантів, які розглядаються після того, як минулого тижня у Renault заявили про зупинку промислову діяльність в країні, не надавши жодних подробиць про реальні кроки.

За припущеннями, жодних рішень поки не прийнято і можуть виникнути інші варіанти. Також невідома й доля московського заводу, який повністю належить Renault.

Одне відомо точно: французький автовиробник не зможе здійснити передачу своєї 68-відсоткової частки АвтоВАЗа іншому акціонеру ДК «Ростех», оскільки російський партнер перебуває під санкціями.

Джерело: MOTORCAR

Обговорення новини

Victor Melnichenko  

Отличный шанс возродить девятку спутник-ракета цвета баклажан

+9-1ВІДПОВІСТИ  
deavy  

Відповідальність перед 45 тис. zомбі, які підтримують війну проти України, вбивство жінок, дітей та людей похилого віку, руйнування цивільної інфраструктури та інші звірства русні?

+4-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація