Революція у будівельній техніці - екскаватор оснастили краном-маніпулятором

Революція у будівельній техніці - екскаватор оснастили краном-маніпулятором

26 лютого 2024
0

Компанія Waimea Engineering із Нової Зеландії, що займається ремонтом та доопрацюванням вантажівок та важкої будівельної техніки, представила революційний продукт. На гусеничний екскаватор CAT моделі 330 був встановлений потужний кран-маніпулятор Palfinger PK53002SH, з лебідкою та Flyjib.

Дана КМУ є флагманом лінійки Palfinger на місцевому ринку - має вантажний момент 50 тм, вантажопідйомність до 18,2 т та максимальний виліт 21 м. Що ж до екскаватора, то 330 модель відноситься до середнього класу і оснащується 213-сильним турбодизелем CAT 7.1. Глибина копання досягає 7520 мм, а максимальний виліт стріли на рівні землі - 10 690 мм. Споряджена маса екскаватора - 29300 кг.

При встановленні крана-маніпулятора на екскаватор було проведено копітку роботу з оптимальним розміщенням противаги. У результаті вийшов на всі руки майстер, який отримав назву PalCat. Ця універсальна машина буде задіяна в обслуговуванні енергосистеми і зможе виконувати різні роботи: наприклад, встановлювати опори ЛЕП. Наявність крана-маніпулятор дозволяє використовувати його як автовишку - з кошиком для ремонтної бригади.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація