Революційно новий Dacia Duster уже на підході

Революційно новий Dacia Duster уже на підході

25 жовтня 2023
0

Dacia вже давно дражнить новим Duster, але зараз з'явилося більше конкретики щодо дати виходу: прем'єра очікується приблизно через місяць, у середині листопада. Але продажі стартують трохи пізніше, на початку 2024 року.

За даними ресурсу Actudacia, який і розкрив подробиці, в Dacia новий Duster вважають революційним. І, в принципі, все так і буде: якщо нинішня модель до останнього експлуатувала дизайн, закладений у першому Dacia/Renault Duster, то Duster нового покоління буде зовсім іншим - дизайн багато в чому перегукуватиметься з концептом Bigster.

Також буде нове оснащення: салон із «широкою цифровізацією» - це, мабуть, натяк на пару екранів.

Нарешті, ще одне нововведення пропишеться під капотом: чутки приписують Duster гібридну силову установку потужністю 140 к.с., яка вже знайшла своє місце під капотом Dacia Jogger.

Компанія розраховує на високий попит і тому планує завантажити румунський завод в Міовені виробництвом практично тільки одного Duster. У компанії також вважають, що новий Duster буде конкурувати з Toyota, Skoda і KIA, а це вже якісно новий рівень клієнтських запитів і очікувань.

При цьому Duster не повинен сильно подорожчати: ціна очікується трохи більшою за 20,2 тис. євро, які просять за нинішній Duster.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація