Рідкісну Ferrari LaFerrari американської рок-зірки виставили на продаж

Рідкісну Ferrari LaFerrari американської рок-зірки виставили на продаж

12 листопада 2023
0

Гіперкар Ferrari LaFerrari оснащено 963-сильною гібридною силовою установкою, яка складається з 6,3-літрового V12, електромотора, роботизованої коробки з двома зчепленнями і комплекту батарей. За час виробництва було зроблено 500 екземплярів бензоелектричного автомобіля, один із яких на початку 2024 року буде пущений з молотка. Власником рідкісної машини є музикант Семюель Рой Хейгар, який виступав як вокаліст знаменитого рок-гурту Van Halen.

Кузов купе пофарбований у кремово-білий колір, який доповнений темно-сірими магнієвими колесами, контрастним чорним дахом та гальмівними супортами такого ж відтінку. Салон оздоблено світлою шкірою, що поєднується з вуглепластиковим декором, щоб відповідати екстер'єру гіперкара.

Вибір такого декору Семмі Хейгар зробив під час свого візиту на завод Ferrari у 2014 році. На підприємстві рок-музикант побачив фотографію моделі 1960-х років у тому ж кольорі, під враженням від якої і вибрав оформлення свого LaFerrari.

«Це неймовірна машина, і я обожнюю її з того часу, як отримав у 2015 році, але настав час передати її комусь іншому, кому, сподіваюся, вона сподобається так само, як і мені. Ця модель безцінна і, безперечно, це моя найулюбленіша машина з усіх, що я мав», - зазначив рок-музикант.

LaFerrari з пробігом 1770 кілометрів, підтвердженою історією, сертифікатом автентичності та повним набором аксесуарів буде пущена з молотка на аукціоні Barrett-Jackson's 27 січня 2024 року.

Джерело: Мотор
Фото: Barrett-Jacksons

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація