Рідкісний Mercedes-Benz SLS AMG продали за 705 тисяч доларів

Рідкісний Mercedes-Benz SLS AMG продали за 705 тисяч доларів

24 грудня 2023
0

На онлайн-аукціоні Bring a Trailer пройшли торги за рідкісний суперкар Mercedes-Benz SLS AMG у версії Black Series. Кінцева ставка на авто досягла позначки у 705 000 доларів.

Виставлений на продаж екземпляр є рідкістю, оскільки відомо, що виробник випустив трохи більше сотні подібних купе. Автомобіль 2014 року випуску має пробіг у 4200 км, що є ще одним важливим чинником, який визначає високу вартість.

Модифікація Black Series, представлена у 2013 році, відрізняється не лише своїм ексклюзивним стилем «крил чайки», а й покращеною продуктивністю.

Машина отримала посилений 6,2-літровий V8 потужністю 631 к.с.. Це зробило SLS AMG Black Series найпотужнішим у світі серійним автомобілем з безнаддувним двигуном на той момент.

Крім нового двигуна, версія Black Series отримала перекомпоновану трансмісію, більш жорстку підвіску, переглянутий рульовий механізм і аеродинамічні елементи.

Новий автомобіль був куплений власником за 285 800 доларів, і виявився дорожчим за звичайну версію в основному через опціональну акустичну систему Bang&Olufsen.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація