Рідкісний позашляховик Plymouth Trail Duster завівся та поїхав після 16 років простою

Рідкісний позашляховик Plymouth Trail Duster завівся та поїхав після 16 років простою

30 грудня 2023
0

У США повернули до життя раритетний Plymouth Trail Duster 1978 року. Рамний позашляховик простояв 16 років покинутим у сараї. Йому присвятили відео на YouТube-каналі Dead Dodge Garage.

Plymouth Trail Duster не їздив із 2007 року. Він місцями вкрився іржею, його фарба подекуди потріскалася, а в салоні розірване оздоблення. Позашляховик потребує догляду.

Двигун спочатку не заводився, але після того, як його прочистили та встановили новий розподільник запалювання, він ожив. А після ремонту гальмівних шлангів Plymouth Trail Duster зміг поїхати й навіть подолати нескладне бездоріжжя.

Plymouth Trail Duster - дуже рідкісна модель, адже з 1974 по 1981 рік випущено лише 36 тисяч авто. Він не має нічого спільного з європейським Duster. По суті, це був брат-близнюк Dodge Ramcharger - обидві моделі були побудовані на рамному шасі пікапа Ram.

Позашляховик оснащений 6,6-літровим V8 потужністю 165 к.с. і 3-ступінчастою автоматичною КПП, а його повний привід доповнено понижувальною передачею. Також модель випускали з двигунами об'ємом 5,9 л (175 к.с.) і 7,2 л (220 к.с.).

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація