Рідкісний суперкар Porsche покинули просто на вулиці

Рідкісний суперкар Porsche покинули просто на вулиці

07 жовтня 2023
0

У Сан-Франциско виявили покинутий суперкар Porsche 959. Раритетний автомобіль залишили незамкненим на парковці, а ключі від нього залишили в салоні. Його фото з'явилися на Reddit.

Porsche 959 1985 року припаркований біля тротуару вже досить тривалий час. Його бічне скло опущено, а ключі від авто лежать на пасажирському сидінні.

Наразі невідомо, чому рідкісне і нечувано дороге авто залишили в такому вигляді. Автор фото не виключає, що це може бути розіграш - наприклад, ключі взяли в іншого авто.

Саме цей Porsche 959 минулого року змінив власника за 2 мільйони доларів. Перший суперкар Porsche є справжнім колекційним раритетом.

Porsche 959 створювали для ралі і він навіть вигравав марафон «Париж-Дакар». Серійна версія моделі розійшлася накладом у 337 екземплярів.

Утім, цей автомобіль рідкісніший, адже він є одним із лише трьох прототипів зарядженої версії Porsche 959 S. Купе оснащене 3,6-літровою турбошісткою потужністю 515 к.с. і здатне розвинути 339 км/год - це був найшвидший автомобіль свого часу. У його арсеналі - повний привід і активна підвіска.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація