Rivian натякає на швидке оновлення одного зі своїх електромобілів

Rivian натякає на швидке оновлення одного зі своїх електромобілів

10 лютого 2024
0

Rivian тестує кілька електромобілів R1 в умовах екстремального холоду, про що свідчать кілька замаскованих прототипів, помічених у Фербенксі, штат Аляска. Цей момент збігається з розробкою оновленої лінійки R1, яка, як очікується, почне поставлятися пізніше цього року. Rivian анонсувала багато суттєвих модифікацій лінійки R1 для оновлення 2024 року, хоча жодна з них не потребувала б обклеювання вантажівок, щоб приховати їх.

Зазвичай автовиробники використовують камуфляж, щоб обдурити глядачів і тримати зміни в дизайні прихованими до останнього моменту. Іноді вони роблять це досить хитро, копіюючи елементи з існуючих моделей. У цій сфері відзначився Volkswagen, який протестував нове покоління Tiguan і Passat з камуфляжем, що робив їх схожими на застарілі моделі. Однак камуфляж іноді є лише способом привернути увагу людей.

Ми бачили це на прикладі Tesla Cybertruck, чиї камуфляжні деформації не мали на меті нічого приховати. Згодом цей тренд набув популярності і перетворився на прибутковий бізнес. Зусилля Rivian по приховуванню R1S і R1T, які ми бачили на Алясці, більше схожі на те, що зробила Tesla. Однак є кілька натяків на те, що оновлені R1T і R1S матимуть невеликі зміни в дизайні.

Це очевидно спереду, оскільки камуфляж майже повністю закриває фари і передню світлотехніку. Зміна дизайну, ймовірно, вирішить одну з проблем їзди на Rivian під час снігопаду. Як виявили деякі власники, нинішні фари дозволяють снігу та льоду накопичуватися, а холодне світлодіодне світло не може розтопити їх, як це роблять галогенні фари. Це змушує водіїв час від часу зупинятися, щоб почистити фари.

Втім, справжньою метою тестування в холодну погоду на Алясці може бути більш точне налаштування зміненої конфігурації трансмісії. Передбачається, що оновлена лінійка R1 буде оснащуватися вдосконаленим варіантом двигунів Enduro. Модельний ряд також включатиме батарею LFP, щоб зробити вантажівки більш доступними за ціною. Rivian хоче протестувати їх в умовах екстремального холоду, щоб дізнатися, як вони працюватимуть для клієнтів, які живуть у північних регіонах. Тепловий насос також є достатньою причиною, щоб поїхати на північ для тестування.

Джерело: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація