Rolls-Royce показав розкішний родстер La Rose Noire Droptail

Rolls-Royce показав розкішний родстер La Rose Noire Droptail

21 серпня 2023
0

На спеціальному заході компанія Rolls-Royce представила лімітований родстер під назвою La Rose Noire Droptail. Його тираж обмежений чотирма екземплярами, вартість кожного становить близько 25 мільйонів доларів.

Дизайн авто натхненний французькою трояндою Black Baccara, яка є улюбленою квіткою замовника. Родстер пофарбований в унікальний червоний колір, який змінює відтінок, залежно від освітлення. Rolls-Royce створив цю фарбу, об'єднавши два відтінки червоного - True Love та Mystery.

Droptail відрізняється від інших моделей марки великою хромованою решіткою радіатора, спойлером на кормі, особливою кришкою багажника та знімною панеллю даху з вуглецевого волокна з електрохромними вставками.

Салон родстера оздоблений висококласною шкірою червоних відтінків True Love та Mystery. У центрі приладової панелі встановлено годинник від Audemars Piguet діаметром 43 мм, який можна відстебнути і носити на руці. Ще є декоративна панель із шпону чайної троянди, що зображує падіння квітів чайного дерева. Також в оснащення включили ящик для шампанського з келихами з дутого вручну кришталю.

La Rose Noire Droptail має нове монококове шасі зі сталі, алюмінію та вуглецевого волокна. Силова установка є 6,75-літровим бітурбованим двигуном V12 потужністю 593 к.с. і 840 Нм крутного моменту. Автомобіль може розігнатися від 0 до 100 км/год за 5,0 секунд.

Джерело: Авто Центр
Фото: Rolls-Royce

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація