Rolls-Royce презентував найдорожче авто у світі

Rolls-Royce презентував найдорожче авто у світі

29 лютого 2024
0

Презентовано ще одну модель із сімейства Rolls-Royce Droptail. Розкішний кабріолет коштує близько 30 мільйонів доларів - це найдорожче авто у світі станом на 2024 рік. Його подробиці розкрили на сайті Rolls-Royce.

Усього планують випустити лише чотири кабріолети Rolls-Royce Droptail, які відрізнятимуться один від одного оздобленням. Конкретно це авто є третім у серії та має своє ім'я - Arcadia Droptail.

Новий Rolls-Royce Droptail - елегантний 5,3-метровий кабріолет з довгим капотом. Фірмова решітка радіатора поєднується із тоненькими діодними фарами. 22-дюймові диски відполіровані до блиску.

Замовник цього автомобіля побажав оформити його в стилі традиційної архітектури Південно-Східної Азії. Його кузов отримав біле перламутрове забарвлення - у фарбу додали мікроскопічні частинки скла та алюмінію.

Салон Rolls-Royce Arcadia Droptail оздоблений дорогою шкірою та трояндовим деревом. На інтер'єр та кришку багажника пішло 233 шматочки цього дерева, а робота тривала 8000 годин. Також у Rolls-Royce Arcadia Droptail ексклюзивний дизайн приладів, а на передній панелі встановлено дорогий годинник, який виготовляли упродовж 5 місяців.

Як і всі Rolls-Royce Droptail, Arcadia обладнали 6,75-літровим V12 твін-турбо на 600 к.с. та 840 Нм. У парі з мотором працює 8-ступінчастий автомат.

Джерело: Фокус
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація